Ontwerp bestemmingsplan “Moerseweg 8” te Hooge Zwaluwe en tevens verzoek tot herbegrenzing van bestaand stedelijk gebied

Logo Drimmelen

Burgemeester en wethouders van Drimmelen maken, ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerp-bestemmingsplan “Moerseweg 8” te Hooge Zwaluwe (NL.IMRO.1719.6bp16moerseweg8-on01) met ingang van 15 maart 2019 gedurende zes weken tot en met 25 april 2019 voor een ieder ter inzage ligt in de hal van het gemeentehuis, Park 1 te Made. Het ontwerp bestemmingsplan is eveneens raadpleegbaar via de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl

In het bestemmingsplan Moerseweg 8 wordt ten behoeve van het bedrijf Dutax aangrenzend agrarische grond omgezet in een bedrijfsbestemming. Er is behoefte aan meer parkeer- en stallingruimte. Het perceel zal aan de noord- en westzijde landschappelijk worden ingepast in de vorm van een houtsingel.

Vezoek tot herbegrenzing van bestaand stedelijk gebied

Parallel met de procedure voor het ontwerp bestemmingsplan “Moerseweg 8” te Hooge Zwaluwe wordt het verzoek tot herbegrenzing voor bestaand stedelijk gebied overeenkomstig de provinciale Verordening ruimte 2014 in procedure gebracht met in achtneming van artikel 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb).

Het verzoek om herbegrenzing van bestaand stedelijk gebied ligt eveneens van 15 maart 2019 tot en met 25 april 2019 ter inzage in het gemeentehuis.

Tijdens de genoemde termijn kan iedereen een schriftelijke of mondelinge zienswijze indienen tegen het ontwerp bestemmingsplan of verzoek tot herbegrenzing. Degene die mondeling een zienswijze wenst in te dienen, kan hiervoor een afspraak maken met de heer P. Bauer van de afdeling grondgebied, bereikbaar onder de telefoonnummer 0162-690204.

Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan de gemeenteraad van Drimmelen, Postbus 19, 4920 AA Made. De zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam en adres van de indiener, datum, redenen van de zienswijze en het plan waarop de zienswijze betrekking heeft.

 

Drimmelen, 14 maart 2019

burgemeester en wethouders van Drimmelen,

Naar boven