Bekendmaking besluit toepassing coördinatieregeling plan ‘De Twee Gebroeders’ (ter hoogte van J.A. Beijerinkstraat 31) te Nieuwerkerk aan den IJssel

Logo Zuidplas

Burgemeester en wethouders van Zuidplas maken bekend dat de gemeenteraad op 18 december 2018 heeft besloten toepassing te geven aan de coördinatiebepaling van artikel 3:30 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening voor het plan ‘De Twee Gebroeders’ (ter hoogte van J.A. Beijerinkstraat 31) te Nieuwerkerk aan den IJssel. De coördinatieregeling maakt het mogelijk om de besluiten behorende bij deze ontwikkeling gezamenlijk voor te bereiden en te coördineren en gelijktijdig bekend te maken.

Het doorlopen van deze procedure heeft tot gevolg dat tevens bundeling van rechtsbescherming plaatsvindt. Hierdoor hoeft een belanghebbende burger slechts tegen één besluit rechtsmiddelen aan te wenden. Het college van burgemeester en wethouders verzorgt de coördinatie tussen de vaststelling van het bestemmingsplan en het verlenen van de omgevingsvergunning. De bevoegdheid tot vaststelling van het bestemmingsplan blijft in handen van de gemeenteraad.

Het coördinatiebesluit kan worden ingezien via het Raadsinformatiesysteem via https://zuidplas.raadsinformatie.nl (rechtstreekse link naar de raadsvergadering van 18 december: https://zuidplas.raadsinformatie.nl/vergadering/475072/). Wilt u liever de papieren versie inzien? Dan kunt u hiervoor een afspraak maken via het secretariaat van de afdeling Ruimte, via het algemene telefoonnummer (0180) 330 300.

Het is niet mogelijk tegen dit coördinatiebesluit bezwaar of beroep in te stellen. Dit coördinatiebesluit treedt de dag na de bekendmaking ervan in werking.

Naar boven