Ontwerp “11e herziening bestemmingsplan buitengebied gemeente Dalfsen, Westeinde 37” en ontwerpbeschikking hogere grenswaarden Wet geluidhinder

Logo Dalfsen

Doel van het plan

Dit plan maakt het mogelijk dat de bestemming Agrarisch voor Westeinde 37 wijzigt in Wonen. Verder wordt door de sloop van voormalige bedrijfsgebouwen een compensatiewoning toegestaan. Dit is met toepassing van de beleidsregel Ontwikkelen met kwaliteit in het Buitengebied.

Ontwerpbeschikking hogere grenswaarde Westeinde 37

Ontwerpbeschikking voor het vaststellen van een hogere grenswaarde als bedoelt in de Wet geluidhinder voor de nieuw- verbouw van de woning aan het Westeinde 37 in Nieuwleusen (wegverkeerslawaai).

Ter inzage

Met ingang van 6 maart 2019 tot en met 16 april 2019 ligt voor iedereen het ontwerp "11e herziening bestemmingsplan Buitengebied gemeente Dalfsen, Westeinde 37" en de ontwerpbeschikking hogere grenswaarde ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis in Dalfsen.

Reageren op ontwerpbestemmingsplan?

Iedereen kan van 6 maart 2019 tot en met 16 april 2019 via een brief of mondeling een zienswijze geven op het plan. Uw brief kunt u sturen naar de gemeenteraad van de gemeente Dalfsen, Postbus 35, 7720 AA Dalfsen. Voor een mondelinge reactie kunt u contact opnemen met mevrouw B. Eekhof, telefoon (0529) 48 82 67. In de zienswijze moet u aangeven over welke onderdelen van het ontwerpplan uw zienswijze gaat.

Het indienen van zienswijzen via e-mail is niet mogelijk.

Reageren op ontwerpbeschikking hogere grenswaarde?

Belanghebbenden kunnen over de ontwerpbeschikking vaststelling hogere grenswaarde gedurende genoemde termijn naar keuze schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij het college van Burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen, Postbus 35, 7720 AA Dalfsen. Voor het indienen van een mondelinge reactie kunt u een afspraak maken. Hiervoor kunt u contact opnemen met mevrouw B. Eekhof, tel. 14 0529. In de zienswijze moet u aangeven over welke onderdelen van de ontwerpbeschikking hogere grenswaarde Wet geluidhinder uw zienswijze gaat.

Meer informatie

Ook kunt u het bestemmingsplan inzien via de website www.dalfsen.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer NL.IMRO.0148.BgemDlfshz11-on01. De bestanden zijn beschikbaar op http://ro.dalfsen.nl. De ontwerpbeschikking hogere grenswaarde kunt u ook inzien via de website www.dalfsen.nl.

Dalfsen, 5 maart 2019

Burgemeester en wethouders gemeente Dalfsen

 

 

Naar boven