Wijzigingsplan Zee, Strand en Duin, strandpaviljoen De Zeespiegel vastgesteld

Logo Noordwijk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Noordwijk hebben op 12 februari 2019 het wijzigingsplan ‘Zee, Strand en Duin, strandpaviljoen De Zeespiegel’ vastgesteld. Dit wijzigingsplan maakt het mogelijk dat strandpaviljoen De Zeespiegel aan het Duindamseslag zeewaarts wordt verplaatst.

Ter inzage

Het vastgestelde wijzigingsplan en de bijbehorende documenten liggen met ingang van 6 maart 2019 tot en met 17 april 2019 ter inzage. Het is in te zien in het gemeentehuis van Noordwijk, Voorstraat 42 te Noordwijk (tijdens openingstijden) en digitaal via www.ruimtelijkeplannen.nl met als IMRO-nummer NL.IMRO.0575.WPZSDZEESP-VA01.

Beroep

Belanghebbenden kunnen vanaf 7 maart 2019 tot en met 17 april 2019 beroep instellen tegen het vastgestelde wijzigingsplan bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het beroep kan worden ingesteld door degenen die eerder een zienswijze hebben ingediend of door belanghebbenden die aan kunnen tonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om tijdig een zienswijze in te dienen. Het beroepschrift bevat in ieder geval naam, adres, dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en moet gemotiveerd zijn. Het instellen van beroep schorst de werking van het vastgestelde wijzigingsplan niet. Hiervoor kan de indiener van een beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voornoemde Afdeling. Een kopie van het ingediende beroepschrift moet worden meegezonden. Zowel aan het instellen van beroep als een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Inwerkingtreding

Het wijzigingsplan treedt in werking op 18 april 2019, tenzij toepassing wordt gegeven aan het zesde lid van artikel 3.8 Wro of tijdens de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval wordt de inwerkingtreding van de betreffende besluiten opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

 

Naar boven