Ontwerp bestemmingsplan

Logo Lingewaard

Burgemeester en wethouders van Lingewaard maken, gelet op artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het volgende ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt:

Bestemmingsplan Herstelplan komplannen Lingewaard.

Het ontwerp bestemmingsplan heeft als doel een aantal omissies en verbeteringen door te voeren t.w.

  • 1.

    Opnemen evenementenlocaties

  • 2.

    Aanpassen begripsomschrijving aan huis gebonden beroep.

  • 3.

    Aanpassen bestemming Karstraat 20 Huissen, Huismanstraat 44a Huissen, Kampstuk 23 Huissen, kruispunt Huismanstraat, kruispunt nabij Valom Huissen, Dr. Poelstraat 2 Bemmel, Karstraat 25 Bemmel, St. Maartenstraat 1 en 3 Doornenburg.

Daarnaast zit in het bestemmingsplan Kom Huissen nog een uitwerkingsbevoegdheid voor de

bouw van een woning voor het perceel Zandsevoetpad 5 te Huissen. Deze is uitgewerkt. Wel is het bouwvlak opgeschoven.

 

De gemeenteraad heeft het voornemen om geen exploitatieplan vast te stellen.

 

Het ontwerpbestemmingsplan Herstelplan komplannen Lingewaard met bijbehorende stukken wordt op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening voor een ieder met ingang van donderdag 7 maart 2019 tot en met 17 april 2019 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

 

  • 1.

    Het digitale ontwerpbestemmingsplan kunt u raadplegen op de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl onder planidentificatienummer NL.IMRO.1705.223-ON01of via https://www.officielebekendmaking.nl;

  • 2.

    Het analoge ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage bij het Klantcontactcentrum van de gemeente Lingewaard aan de Kinkelenburglaan 6 in Bemmel. Buiten de openingstijden kunnen de stukken worden ingezien na een afspraak met het Klantcontactcentrum op telefoonnummer (026) 32 60 111.

 

Een ieder die het niet eens is met (onderdelen van) het ontwerpbestemmingsplan kan binnen de termijn van terinzagelegging schriftelijk of mondeling zijn zienswijze kenbaar maken aan de gemeenteraad van Lingewaard, Postbus 15, 6680 AA Bemmel. Degene die een mondelinge zienswijze kenbaar wil maken, kan contact opnemen met R.L. Noppen, team Ruimtelijk Beleid op telefoonnummer (026) 32 60 111.

  

Bemmel, 27 februari 2019

Naar boven