Vastgesteld bestemmingsplan Oerdijk 121 a/b

Logo Deventer

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van 7 maart tot en met 18 april 2019 voor een ieder ter inzage ligt:

 

- het bij raadsbesluit van 27 februari 2019 vastgestelde bestemmingsplan “Oerdijk 121a/b”

 

Inhoud

Het agrarisch bedrijf op het perceel Oerdijk 121a/b te Lettele is beëindigd. Op het perceel is nog voormalige agrarische bebouwing aanwezig (ca. 870 m2). Om de kosten van de sanering van de voormalige agrarische bedrijfsbebouwing (deels) te dekken wil de eigenaar deelnemen aan de Rood voor Rood-regeling. Op grond van die regeling kan op het perceel één nieuwe woning worden gerealiseerd. Daarbij worden de nieuwe woning en het erf dat ontstaat na sloop van de voormalige agrarische bebouwing, landschappelijk ingepast. Met het voorliggende bestemmingsplan wordt deze ontwikkeling mogelijk gemaakt.

 

Inzien

Het bestemmingsplan kunt u inzien op:

• http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0150.P361-VG01

• De digitale bestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar gesteld op http://ruimtelijkeplannen.deventer.nl/plans/NL.IMRO.0150.P361-/NL.IMRO.0150.P361-VG01/

 

Het bestemmingsplan kunt ook u inzien op:

• http://www.deventer.nl/bestemmingsplannen onder het kopje ‘in procedure zijnde bestemmingsplannen’.

 

Ook kunt u het plan inzien tijdens de openingstijden bij:

• Publiekscontacten Vergunningen, Grote Kerkhof 1.

 

Reageren

Het vastgestelde bestemmingsplan ‘Oerdijk 121a/b’ ligt van donderdag 7 maart tot en met donderdag 18 april 2019 ter inzage.

 

Vanaf vrijdag 8 maart tot en met donderdag 18 april 2019 kan beroep worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag) door:

 

• een belanghebbende die tijdig een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt;

 

• een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken;

 

• een belanghebbende die een belang heeft bij de wijzigingen die de gemeenteraad heeft aangebracht in het vastgestelde bestemmingsplan ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan.

 

Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om een voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag).

 

Naar boven