Ontwerp omgevingsvergunning uitgebreide procedure Hoofdweg Wedderveer 71-73, Wedde - Inrichting of mijnbouwwerk oprichten of veranderen (milieu) en verrichten van handelingen met gevolgen voor Natura 2000-gebieden

Logo Westerwolde

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat zij het voornemen heeft de volgende omgevingsvergunning te verlenen:

Hoofdweg Wedderveer 71-73, Wedde; het aanbrengen van een melkrundveebedrijf. De verandering betreft het uitbreiden van het aantal dieren binnen de bestaande stallen. De vergunning heeft betrekking op de volgende in de Wabo genoemde activiteiten:

1. het veranderen of veranderen van de werking van een inrichting (artikel 2.1, lid 1 onder e, Wabo);

2. het verrichten van handelingen met gevolgen voor Natura 2000-gebieden (artikel 2.1, lid 1, onder 1, Wabo , in samenhang met artikel 2.2aa, onder a van het Besluit omgevingsrecht (OBM Natuur).

Inzage

Het ontwerpbesluit en bijbehorende stukken liggen van 28 februari 2019 tot 11 april 201 ter inzage in het gemeentehuis in Sellingen.

Zienswijzen

Tijdens de periode van terinzagelegging kan iedereen een schriftelijke of mondelinge zienswijze naar aanleiding van dit ontwerpbesluit naar voren brengen. Een schriftelijke zienswijze kan worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze vragen wij u om minimaal een week voor het einde van de terinzagelegging een afspraak te maken met de gemeente Westerwolde, telefoonnummer (0599) 32 02 20.

Beroep

U kunt alleen beroep instellen als u een zienswijze kenbaar heeft gemaakt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via (0599) 32 02 20 of via e-mail: gemeente@westerwolde.nl.

 

Sellingen, 27-02-2019

Naar boven