Mededeling beschikking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (uitgebreide voorbereidingsprocedure) Tweede Jacob van Campenstraat 140 en Gerard Doustraat 157 (tussen Gerard Doustraat 155 en 159), gemeente Amsterdam

Logo Amsterdam

OLO-nummer 3278955

Namens burgemeester en wethouders maakt de teammanager Vergunningen van stadsdeel Zuid bekend dat zij, in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), besluit om de omgevingsvergunning met OLO-nummer: 3278955, te verlenen voor de volgende activiteiten:

Betreft:

Het wijzigen van de begane grond van het gebouw Tweede Jacob van Campenstraat 140 met bestemming daarvan tot zelfstandige woning en het realiseren van een woning met drie verdiepingen plus kelderverdieping tussen de Gerard Doustraat 155 en 159 op het achtererfgebied van de Tweede Jacob van Campenstraat 140;

 

Ter inzage ligging

De beschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 14 maart 2019 tot en met donderdag 25 april 2019 tijdens de openingstijden ter inzage bij het stadsloket op de President Kennedylaan 923. Het stadsloket is dagelijks geopend van 08:00 uur tot 18:00 uur.

 

Bovendien staat de topografische weergave van de afwijking van het vigerende bestemmingsplan op www.ruimtelijkeplannen.nl onder vermelding van NL.IMRO.0363.K1804PBSTD-VG01

 

Beroep

Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u als belanghebbende binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd beroep instellen. U moet wel een zienswijze over het ontwerpbesluit hebben ingediend of goede redenen hebben waarom u dit niet heeft gedaan.

 

Stuur uw beroepschrift naar:

Rechtbank Amsterdam

Afdeling Publiekrecht - team bestuursrecht

Postbus 75850

1070 AW AMSTERDAM

 

Vermeld in uw beroepschrift altijd:

  • -

    uw naam, adres en telefoonnummer;l

  • -

    de datum waarop u het beroepschrift schrijft en uw handtekening;

  • -

    de datum en het kenmerk van het besluit waartegen u beroep instelt;

  • -

    waarom u beroep instelt.

Dient iemand anders namens u het beroepschrift in? Stuur dan een machtiging mee.

 

Voor informatie over ontvangst en behandeling van uw beroepsschrift kunt u terecht bij de Rechtbank Amsterdam, afdeling Publiekrecht - team bestuursrecht.

 

Voorlopige voorziening

Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Het besluit waartegen u beroep instelt blijft geldig totdat op uw beroep is beslist.

 

Om te voorkomen dat door het besluit een onomkeerbare situatie ontstaat kan een belanghebbende een verzoek om een voorlopige voorziening indienen. Indien in gevallen, zoals bedoeld in artikel 6.1, tweede lid, van de Wabo, gedurende de daar bedoelde termijn bij de bevoegde rechter een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, treedt de beschikking niet eerder in werking voordat op dat verzoek is beslist (artikel 6.1, derde lid, van de Wabo).

 

Een verzoek om een voorlopige voorziening dient u in bij:

De voorzieningenrechter van de Rechtbank Amsterdam

Afdeling Publiekrecht - team bestuursrecht

Postbus 75850

1070 AW AMSTERDAM

 

U kunt ook een verzoek om een voorlopige voorziening indienen via de website:

http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht . Andere belangrijke informatie vindt u via de website: www.rechtspraak.nl//Naar-de-rechter/Bestuursrechter/Kosten.

Naar boven