Aanmeldnotitie (milieueffectbeoordeling) bouw van 1 woning Trommelstraat 10a (tegenover Trommelstraat 17), Hoorn

Logo Hoorn

Op het achterste deel van het perceel Grote Oost 41, direct grenzend aan de Trommelstraat, tegenover nummer 17, wordt één nieuwe woning gebouwd. Planologische medewerking wordt verleend middels toepassing van de uitgebreide afwijkingsprocedure. De huidige berging wordt hiervoor gesloopt.

 

Onderzoek naar milieueffecten

In het Besluit m.e.r. (milieu-effectrapportage) is voorgeschreven dat onderzocht moet worden of het voorgenomen plan belangrijke nadelige milieugevolgen kan veroorzaken en of een milieueffectrapportage opgesteld moet worden opgesteld. Voor de voorgenomen bouw van deze woning is dit onderzocht. Uit de aanmeldnotitie (milieueffectbeoordeling) komt naar voren dat geen sprake is van bijzondere omstandigheden die zouden kunnen leiden tot belangrijke nadelige gevolgen voor het milieu ter plaatse. Daarom is op 19 februari 2019 besloten dat voor de voorgenomen bouw van één woning op genoemd adres geen milieu-effectrapportage hoeft te worden opgesteld.

 

Het besluit en de notitie liggen voor een ieder (van donderdag 7 maart tot en met woensdag 17 april 2019) ter inzage in het stadhuis, Nieuwe Steen 1 te Hoorn. Ze zijn digitaal raadpleegbaar op www.hoorn.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0405.UAPTrommelstr10a-on01) bij het ontwerp van de omgevingsvergunning Trommelstraat 10a (tegenover Trommelstraat 17).

 

Dit besluit is geen besluit in de zin van de Algemene wet bestuursrecht. Tegen het besluit staat geen bezwaar of beroep open.

Naar boven