Vastgesteld exploitatieplan De Volgerlanden-Oost, Vierde herziening

Logo Hendrik-Ido-Ambacht

Burgemeester en wethouders van Hendrik-Ido-Ambacht maken bekend (ex artikel 3.8., lid 3 en 6.12, lid 4 Wro) dat de gemeenteraad van Hendrik-Ido-Ambacht in zijn vergadering van 4 februari 2019 het exploitatieplan De Volgerlanden-Oost, inclusief 1e tot en met 4e herziening, heeft vastgesteld.

Terinzagelegging

Het vaststellingsbesluit van de vierde herziening van het exploitatieplan De Volgerlanden-Oost wordt op grond van artikel 3.12 van de Algemene wet bestuursrecht voor een ieder met ingang van 28 februari 2019 tot en met 10 april 2019 op de volgende wijze ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

Het bovenstaande stuk ligt met bijbehorende stukken gedurende de terinzagetermijn in de publieksruimte van het gemeentehuis. Openinstijden publieksruimte gemeentehuis, Weteringsingel 1: maandag t/m donderdag van 8.30 tot 17.00 en op vrijdag van 8.30 tot 16.00,

Tevens zijn bovenstaande stukken te raadplegen via de gemeentelijke website: www.h-i-ambacht.nl onder <Inwoners & Ondernemers>, <Alle onderwerpen>, <Ruimtelijke Plannen>, <Bestemmingsplannen>, <Plannen in procedure>, en op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het Identificatienummer (IDN) van het exploitatieplan is: NL.IMRO.0531.EP06Volgerloost4hz-3001.

De geconsolideerde versie van het exploitatieplan wordt ook ter inzage gelegd maar is enkel van informatieve aard.

Beroepsmogelijkheid

Er zijn geen zienswijzen bij de gemeenteraad naar voren gebracht op het ontwerpbesluit tot vierde herziening van het exploitatieplan De Volgerlanden-Oost. Belanghebbenden kunnen gedurende de terinzagetermijn beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage als aan de belanghebbende redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij niet overeenkomstig artikel 6.14 Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht zijn/haar zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht.

Hendrik-Ido-Ambacht, 27 februari 2019

Burgemeester en wethouders van Hendrik-Ido-Ambacht

Naar boven