Ontwerp wijzigingsplan Milandweg 52 met gecoördineerde omgevingsvergunning en hogere waarde

Logo Woerden

 

Burgemeester en wethouders van Woerden maken conform het bepaalde in artikel 3.9a en artikel 3.32 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 28 februari 2019 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt:

  • 1.

    Het ontwerp wijzigingsplan ‘Milandweg 52’;

  • 2.

    De hieraan gerelateerde omgevingsvergunning met olo nummer OLO3785361.

  • 3.

    Hieraan gerelateerde ontwerpbesluit hogere waarde Wet geluidhinder

 

Plangebied en doel

Doel van het plan is de herbouw van een woning en een brug op het perceel Milandweg 52 in Zegveld. De wijziging betreft het aanpassen van het aanduidingsvlak burgerwoning op de verbeelding van het bestemmingsplan.

 

Coördinatie

Artikel 3.30 van de Wet ruimtelijke ordening en de Coördinatieverordening gemeente Woerden 2012 maken het mogelijk dat diverse procedures gezamenlijk worden doorlopen. De voorbereiding en bekendmaking van verschillende besluiten wordt tegelijk behandeld. Naast het wijzigingsplan wordt ook de omgevingsvergunning het besluit hogere waarde gecoördineerd behandeld.

 

Inzien

Het plan ligt ter inzage van 28 februari t/m 10 april 2019. Het plan en bijbehorende relevante stukken kunt u vinden op www.woerden.nl > inwoners > bouwen, verbouwen en slopen > bestemmingsplannen > bestemmingsplannen in voorbereiding. De stukken zijn ook in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl en hebben het planidentificatienummer NL.IMRO.0632.WPMilandweg52-bOW1 Ook kunt u de stukken inzien in de hal van het stadhuis (De Bleek 10).

 

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Woerden, p.a. team ruimtelijke plannen, Postbus 45, 3440 AA Woerden. U kunt geen zienswijze indienen via e-mail. Wel kunt u digitaal een zienswijze indienen via onze website (met DigiD).

 

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u op werkdagen telefonisch een afspraak maken met de heer Lacroix dan wel de heer Voorend via telefoonnummer 14 0348. Voor vragen of meer informatie kunt u ook bij hen terecht.

 

27 februari 2019

Naar boven