Intrekking voorbereidingsbesluit bestemmingsplan ‘Centrum en omgeving, tweede gedeeltelijke herziening’

Logo Heemstede

Voorbereidingsbesluit bestemmingsplan ‘Centrum en omgeving, tweede gedeeltelijke herziening’ ingetrokken

Ingevolge artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders van Heemstede bekend dat de gemeenteraad in de vergadering van 31 januari 2019 heeft besloten het voorbereidingsbesluit voor het bestemmingsplan ‘Centrum en omgeving, tweede gedeeltelijke herziening’ van 28 juni 2018 in te trekken.

Waarom is het voorbereidingsbesluit ingetrokken?

Het voorbereidingsbesluit is ingetrokken nu met Trottoir Participatie B.V. en Vomar Voordeelmarkt B.V. nadere afspraken zijn gemaakt over de planuitwerking van een supermarkt aan de Binnenweg, die door het bestemmingsplan mogelijk wordt gemaakt.

Waar kunt u het besluit inzien?

Het intrekkingsbesluit en de bijbehorende stukken zijn digitaal te raadplegen op de website www.heemstede.nl. Ook liggen de documenten met ingang van donderdag 28 februari 2019 gedurende 6 weken (dus tot en met woensdag 10 april 2019) ter inzage in de publiekshal van het raadhuis, Raadhuisplein 1 te Heemstede.

Kunt u tegen het intrekkingsbesluit beroep instellen?

Nee. Tegen het intrekkingsbesluit staan geen bezwaar- en beroepsmogelijkheden open.

Meer informatie

Heeft u nog vragen of opmerkingen, neem dan contact op met de heer R. van der Aar via telefoonnummer 023­‑54 85 764. U kunt ook een e-mail sturen naar gemeente@heemstede.nl.

 

Naar boven