Wijzigingsplan Zevenmanshaven-West (Scheurstrookweg) gewijzigd vastgesteld, gemeente Vlaardingen

Logo Vlaardingen

 

Burgemeester en wethouders maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.9 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat zij op dinsdag 18 december 2018 het wijzigingsplan Zevenmanshaven-West (Scheurstrookweg) heeft vastgesteld.

 

Aanleiding voor toepassen wijzigingsbevoegdheid

Het plan is een wijziging binnen het planologisch kader op basis van het bestemmingsplan “Maasoeverzone”. Dit houdt in dat de bestemming “Groen” wordt omgezet naar de bestemming “Verkeer”. Door deze wijziging kan een weg worden aangelegd met een aansluiting op de Trawlerweg. Door de aanleg van de weg wordt de locatie zelfstandig bereikbaar.

 

Inzage

Het vastgestelde wijzigingsplan en bijbehorende stukken liggen met ingang van 10 januari 2019, gedurende een termijn van 6 weken ter inzage op de volgende locaties:

  • a.

    bij het Stadskantoor aan Westnieuwland 6, maandag t/m vrijdag tijdens openingsuren van 8.00 – 17.00 uur;

  • b.

    Het digitale wijzigingsplan is raadpleegbaar en beschikbaar gesteld op www.ruimtelijkeplannen.nl. De planidentificatie is NL.IMRO.0622.0267wp01Maas2009--0030.

     

 

Beroep

Gedurende voornoemde termijn van 6 weken, vanaf 10 januari 2019 tot en met 20 februari 201 , kan tegen het wijzigingsplan beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag, door (a) een indiener van een zienswijze en (b) een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening tijdig zijn zienswijze bij het college van B&W kenbaar te maken.

 

 

Inwerkingtreding van het wijzigingsplan

Het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval wordt het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

 

 

Vlaardingen, 9 januari 2019

Burgemeester en wethouders van Vlaardingen

 

Naar boven