Onderwerp: Ontwerp wijzigingsplan ‘Rogberg (ong.) Puiflijk’, gemeente Druten

Logo Druten

Burgemeester en wethouders van Druten zijn van plan om met toepassing van artikel 3.6. lid 1 sub a Wro het bestemmingsplan ‘Kom Puijflijk’ te wijzigen. Met het plan wordt de bouw van een vrijstaande woning op een onbebouwd perceel aan de Rogberg in Puiflijk mogelijk gemaakt.

 

Het wijzigingsplan ligt, met de hierbij behorende stukken, vanaf 28 februari 2019 gedurende zes weken ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Heuvel 1 in Druten. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur; op maandag is het gemeentehuis tevens geopend van 16.00 uur tot 19.00 uur. Het ontwerpwijzigingsplan wordt tevens langs elektronische weg beschikbaar gesteld op de website van de gemeente en op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn= NL.IMRO.0225.BPWpuiRogberg-1902. De bronbestanden zijn beschikbaar op www.gisnet.nl/ruimtelijkeplannen/druten/ro-online/2008/ NL.IMRO.0225.BPWpuiRogberg-1902. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0225.BPWpuiRogberg-1902.

 

Gedurende de termijn van zes weken kan een ieder zijn of haar gemotiveerde zienswijze over het betreffende ontwerpbesluit schriftelijk of mondeling naar voren brengen bij het college van B. en W. van de gemeente Druten (Postbus 1, 6650 AA Druten). Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met de heer J. Staps van het Team Gebiedsontwikkeling op telefoonnummer 14 0487. Van een mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt. Tijdens bovengenoemde termijn kunnen de ter inzage gelegde stukken worden aangevuld met nieuwe relevante stukken en gegevens.

 

 

Druten, 27 februari 2019

Burgemeester en wethouders voornoemd,

de secretaris, de burgemeester,

A.J.E.M. Buise-Jansen C.A.A. van Rhee-Oud Ammerveld

Naar boven