Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Oirschot, herziening Peperstraat ong (nabij 1)

Logo Oirschot

[Vul hier dBurgemeester en wethouders van Oirschot maken op grond van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Oirschot, herziening Peperstraat ong (nabij 1)’ ter visie wordt gelegd. Vanaf donderdag 28 februari 2019 ligt het ontwerpbestemmingsplan (NL.IMRO.0823.BPBGPEPERSTRONG1-ONTW) en de bijbehorende stukken gedurende zes weken voor eenieder ter visie. U kunt het ontwerpbestemmingsplan raadplegen via de link: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0823.BPBGPEPERSTRONG1-ONTW. Het plan ligt ook ter inzage bij het gemeentehuis aan de Deken Frankenstraat 3 in Oirschot. Om het plan in te zien kunt u een afspraak inplannen.

Waar gaat het ontwerpbestemmingsplan over?

Het bestemmingsplan maakt het mogelijk om twee Ruimte voor Ruimte- woningen met bijgebouwen te realiseren op de locaties Peperstraat ongenummerd (nabij 1) in Oirschot, gelegen ten noorden van de kom van Oirschot. Het gaat om het perceel kadastraal bekend gemeente Oirschot sectie L, nummer 1073 en het perceel kadastraal bekend gemeente Oirschot sectie F, nummer 7309 (gedeeltelijk).

Hogere waarde Wet geluidhinder

Tevens zijn burgemeester en wethouders van plan om een hogere grenswaarde vast te stellen voor de woningen aan de Peperstraat ongenummerd te Oirschot. Het ontwerpbesluit hogere grenswaarde ligt tegelijk ter inzage met het ontwerpbestemmingsplan.

Wilt u hierover een zienswijze kenbaar maken?

Binnen de genoemde termijn kan iedereen schriftelijk of mondeling (niet per e-mail) een zienswijze kenbaar maken op het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit hogere grenswaarden. Schriftelijke zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan kunt u richten aan de gemeenteraad van Oirschot (Postbus 11, 5688 ZG Oirschot). Schriftelijke zienswijzen tegen het ontwerpbesluit hogere grenswaarden kunt u richten aan burgemeester en wethouders van Oirschot. Mondelinge zienswijzen kunt u tijdens openingstijden van het gemeentehuis op afspraak kenbaar maken.

Oirschot, 27 februari 2019

Naar boven