Ontwerpbestemmingsplan Nieuw-Loosdrechtsedijk 198 en 198a te Loosdrecht.

Logo Wijdemeren

Burgemeester en wethouders maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en Afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Nieuw-Loosdrechtsedijk 198 en 198a te Loosdrecht ter inzage wordt gelegd.

Het plan

Het perceel Nieuw Loosdrechtsedijk 198a te Loosdrecht is bestemd voor sportieve recreatie in de vorm van een midgetgolfterrein en tennisbanen. Het perceel wordt al jaren niet meer zo gebruikt. Het perceel wordt geheel ontruimd, een deel wordt teruggegeven aan de natuur en er wordt één woning toegestaan.

Op het naastgelegen perceel is een steiger en slibway aanwezig welke nog niet als zodanig zijn bestemd. Het planologisch mogelijk maken maakt onderdeel uit van deze herziening.

 

Inzage

Het ontwerpplan en de daarbij behorende stukken liggen ingaande 28 februari 2019 gedurende een termijn van 6 weken voor een ieder ter inzage bij de administratie van het Fysiek Domein (geopend van 08.30 tot 12.30 uur), Rading 1, Loosdrecht. Het ontwerpplan (NL.IMRO.1696.BP5800Nld198a2018-on00) met bijbehorende stukken is tevens in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de raad van de gemeente Wijdemeren, postbus 190, 1230 AD Loosdrecht. Gedurende bovengenoemde termijn kunnen tevens mondelinge

zienswijzen worden ingediend. Hiervoor kan een afspraak worden gemaakt via de administratie van het Fysiek Domein telefoonnummer 14 035

 

Naar boven