Vaststelling bestemmingsplan met zienswijzen, Kleine Houtweg (De Splinter), Heemskerk

Logo Heemskerk

Burgemeester en wethouders van Heemskerk maken bekend dat de gemeenteraad in de vergadering van 31 januari 2019 heeft besloten om het bestemmingsplan Kleine Houtweg (De Splinter) gewijzigd vast te stellen: NL.IMRO.0396.BPKleineHoutweg-VA01.

Inzage

Vanaf 25 februari 2019 liggen het raadsbesluit, het bestemmingsplan en de bijbehorende stukken gedurende zes weken ter inzage. U kunt de stukken inzien in het gemeentehuis of via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan kan gedurende zes weken vanaf  25 februari 2019 bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State beroep worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig bij de gemeenteraad een zienswijze ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan kenbaar hebben gemaakt of kunnen aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest. Verder kan iedereen die bedenkingen heeft tegen de bij de vaststelling aangebrachte wijzigingen, bij genoemde afdeling beroep instellen. Een beroepschrift wordt gericht aan de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Een zakelijke beschrijving van de anterieure overeenkomst en het besluit ten aanzien van de milieueffectrapportage worden gelijktijdig met het vastgestelde plan ter inzage gelegd. Hiertegen staan geen rechtsmiddelen open

Besluit hogere waarden Wet geluidhinder

Namens Omgevingsdienst IJmond wordt bekendgemaakt, dat Burgemeester en Wethouders van Heemskerk ten behoeve van het bestemmingsplan Kleine Houtweg (De Splinter) een verzoek om vaststelling van een hogere waar­de voor de geluidbelasting in het kader van de Wet geluidhinder hebben ontvangen. Het hogere waarden besluit heeft betrekking op wegverkeerslawaai. De bevoegdheid van het college tot vaststelling van een hogere waarde voor de geluidbelasting is gedelegeerd aan het dagelijkse bestuur van Omgevingsdienst IJmond. De directeur van Omgevingsdienst IJmond, gemandateerd bevoegd namens genoemd dagelijks bestuur, maakt bekend dat er een hogere waarde voor de geluidbelasting is vastgesteld

Inzage

Het besluit tot vaststelling van de hogere waarde voor de geluidbelasting ligt met ingang van  25 februari 2019 gedurende zes weken, samen met het bestemmingsplan, ter inzage bij de balie van het gemeentehuis van Heemskerk, Maerten van Heemskerckplein 1 te Heemskerk. Het besluit Hogere waarden wet Geluidhinder ligt tevens ter inzage bij Omgevingsdienst IJmond, Stationsplein 48b te Beverwijk op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Beroep

Tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan en het besluit inzake de hogere waarde voor de geluidbelasting kan gedurende zes weken vanaf 25 februari 2019 bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State beroep worden ingesteld door belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om een zienswijze in te dienen. Verder kan iedereen die bedenkingen heeft tegen de bij de vaststelling van het bestemmingsplan aangebrachte wijzigingen, bij genoemde afdeling beroep instellen. een beroepschrift wordt gericht aan de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Nadere inlichtingen: telefoonnummer 14 0251.

Naar boven