Besluit van de directeur-generaal Bedrijfsleven en Innovatie van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat van 15 februari 2019, nr. 19045273, houdende wijziging van het Besluit ondermandaat, volmacht en machtiging voor het directoraat-generaal Bedrijfsleven en Innovatie van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat 2019

De directeur-generaal Bedrijfsleven en Innovatie van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat,

Gelet op artikel 19 van het Besluit mandaat, volmacht en machtiging EZK 2019;

Besluit:

ARTIKEL I

Het Besluit ondermandaat, volmacht en machtiging voor het directoraat-generaal Bedrijfsleven en Innovatie van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat 2019 wordt als volgt gewijzigd:

A

Aan artikel 1 wordt, onder verlettering van onderdelen g tot en met m tot h tot en met n, een onderdeel ingevoegd luidende:

  • g. de programmamanager CSIRT-DSP: de programmamanager van het Computer Security Incident Response Team voor Digital Service Providers (CSIRT-DSP) van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat;.

B

Na artikel 6 wordt een artikel ingevoegd, luidende:

Artikel 6a

  • 1. Aan de programmamanager CSIRT-DSP wordt ondermandaat, volmacht en machtiging verleend voor aangelegenheden op zijn werkterrein met dien verstande dat het aangaan van financiële verplichtingen een bedrag van € 50.000 per verplichting niet te boven gaat.

  • 2. Aan de programmamanager CSIRT-DSP wordt tevens voor de onder hem ressorterende medewerkers ondermandaat, volmacht en machtiging verleend voor:

    • a. het verlenen van verlof en kort buitengewoon verlof;

    • b. het verlenen van zwangerschaps-, bevallings-, en ouderschapsverlof;

    • c. het accorderen van P-Direkt aanvragen;

    • d. het aangaan van verplichtingen inzake de opleiding van personeel;

    • e. het accorderen van aanvragen voor dienstreizen en het goedkeuren van reiskostendeclaraties binnen en buiten de Europese Unie.

ARTIKEL II

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na de datum van uitgifte van de Staatscourant waarin het wordt geplaatst en werkt terug tot en met 1 januari 2019.

Dit besluit zal in de Staatscourant worden geplaatst.

’s-Gravenhage, 15 februari 2019

F.W. Vijselaar directeur-generaal Bedrijfsleven en Innovatie

Tegen dit besluit kan degene wiens belang rechtstreeks bij dit besluit is betrokken binnen 6 weken na de dag van dagtekening van deze Staatscourant een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij de Minister van Economische Zaken en Klimaat, directie Wetgeving en Juridische Zaken, Postbus 20401, 2500 EK 's-Gravenhage.

Naar boven