Bestemmingsplan, kennisgeving, Venray 1e partiële herziening (Reparatie Buizerdlaan)

Logo Venray

Burgemeester en Wethouders van Venray zijn voornemens, op grond van artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening, het volgende bestemmingsplan voor te bereiden:

- Venray 1e partiële herziening (Reparatie Buizerdlaan) (NL.IMRO.0984. BP19004.on01)

Het plan voorziet in de reparatie van de niet bedoelde gevolgen van een niet werkende technische koppeling tussen twee bouwvlakken gelegen aan de Buizerdlaan op de digitale verbeelding van het bestemmingsplan Venray. Hierdoor kon het maximum aantal van 24 woningen enkel binnen één bouwvlak gerealiseerd worden in plaats van in twee gekoppelde bouwvlakken tezamen. In de praktijk bleek deze koppeling technisch gezien niet mogelijk gezien de digitale standaarden. Tevens voorziet het plan in het realiseren van een stedenbouwkundig wenselijke situatie aan de achterzijde van de percelen door in de regels de afstand van de achtergevel van de hoofdgebouwen tot aan de voorzijde van de bijgebouwen achter op het perceel te verruimen van 15 meter naar 20 meter.

Met betrekking tot het voornemen liggen geen stukken ter inzage en wordt er nog geen gelegenheid geboden om zienswijzen in te dienen. Dit voornemen is niet aan een onafhankelijke instantie toegestuurd ter advisering. Vanaf 22 februari tot en met 4 april 2019 bestaat de mogelijkheid om zienswijzen met betrekking tot het ontwerp-bestemmingsplan naar voren te brengen. Meer informatie hierover vindt u in de publicatie over het ontwerp bestemmingsplan Venray 1e partiële herziening (Reparatie Buizerdlaan), tevens gepubliceerd in het Gemeenteblad d.d. 21 februari 2019 en de Staatscourant d.d. 21 februari 2019.

Naar boven