Rectificatie

Logo De Wolden

Ontwerpbestemmingsplan “Gedempte Hoofddiep 11, Kerkenveld”

Op 14 februari jl. is het ontwerpbestemmingsplan “Gedempte Hoofddiep 11, Kerkenveld” gepubliceerd. Hierin is per ongeluk een verkeerde einddatum van de tervisielegging vermeld. De bij wet voorgeschreven termijn van tervisielegging bedraagt 6 weken vanaf de dag na bekendmaking en eindigt op woensdag 28 maart 2018. Voor de volledigheid volgt hieronder de correcte tekst van de bekendmaking.

Burgemeester en wethouders van De Wolden leggen het ontwerpbestemmingsplan “Gedempte Hoofddiep 11, Kerkenveld” ter inzage. Dit wordt bekend gemaakt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening.

Het plan

Het plan voorziet in een gedeeltelijke verplaatsing van het bestaande bouwvlak om de bouw van een nieuwe ligboxenstal mogelijk te maken.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van 15 februari tot en met 28 maart 2018 ter inzage. Inzien kan via:

 

  • 1.

    Een bezoek aan het gemeentehuis, Raadhuisstraat 2 in Zuidwolde. 

  • 2.

    De gemeentelijke website: www.dewolden.nl/inzienbestemmingsplannen.

  • 3.

Zienswijzen

Een ieder kan tijdens bovengenoemde periode van zes weken schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad van De Wolden, Postbus 20, 7920 AA, Zuidwolde. Voor het geven van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken. Hiervoor kan contact opgenomen worden met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling tel. 140528.

 

Burgemeester en wethouders van De Wolden

Naar boven