Terinzagelegging "3e herziening bestemmingsplan Buitengebied", locatie Lindtsebenedendijk 183, Zwijndrecht

Logo Zwijndrecht

Burgemeester en wethouders van Zwijndrecht maken bekend dat op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening (Wro) het ontwerp "3e herziening bestemmingsplan Buitengebied", locatie Lindtsebenedendijk 183, Zwijndrecht ter inzage ligt.

De planlocatie is gelegen in een bebouwingslint in het buitengebied, ten westen van de kern Zwijndrecht. Direct ten westen van de locatie loopt de HSL-Zuid.

Voorliggend bestemmingsplan voorziet in een juridisch planologische regeling om de bedrijvenbestemming te beëindigen en de bestemming wonen te faciliteren.

Ter inzage ligging stukken

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met bijbehorende stukken met ingang van 22 februari 2018 gedurende 6 weken inzien in de publiekshal van het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 3, Zwijndrecht, geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00.

Het ontwerpbestemmingsplan is ook in te zien op www.zwijndrecht.nl (onder ruimtelijke plannen à bestemmingsplannen à bestemmingsplannen in procedure) en daarnaast is het bestemmingsplan te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Een ieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging bij de gemeenteraad een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen onder vermelding van "3e herziening bestemmingsplan Buitengebied", locatie Lindtsebenedendijk 183, Zwijndrecht op de volgende wijze:

- schriftelijk (adres: gemeente Zwijndrecht, postbus 15, 3330 AA Zwijndrecht),

- per e-mail (e-mailadres: gemeente@zwijndrecht.nl),

- mondeling, na afspraak met de afdeling Ruimtelijke ontwikkeling (telefoon 14 078).

Vanwege de beperkte omvang van het plan wordt geen voorontwerpprocedure doorlopen.

Burgemeester en wethouders van Zwijndrecht,

21 februari 2018

 

Naar boven