Voorontwerp bestemmingsplan Bedrijventerrein Diepswal

Logo Leek

Burgemeester en wethouders van Leek maken bekend dat voor het Bedrijventerrein Diepswal een nieuw bestemmingsplan wordt opgesteld. Dit bestemmingsplan voorziet in een vervanging van de regels van de nu geldende Beheersverordening voor het bedrijventerrein Diepswal. Het gebied waarop het plan betrekking heeft is het bestaande bedrijventerrein en wordt globaal begrensd door de Auwemalaan, Diepswal, Tolbertervaart en de Sunckemalaan.

Het voorontwerp van het bestemmingsplan Bedrijventerrein Diepswal ligt vanaf 15 februari 2018 gedurende zes weken ter inzage bij het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis van Leek. Gedurende de termijn van ter inzage legging kan een ieder de stukken inzien en naar keuze schriftelijk of mondeling een inspraakreactie kenbaar maken bij burgemeester en wethouders van de gemeente Leek, Postbus 100, 9350 AC Leek. Voor nadere informatie of het indienen van mondelinge inspraakreacties kunt u contact opnemen met de medewerkers van ruimtelijke ordening. Het voorontwerpbestemmingsplan kan ook worden geraadpleegd via de website www.leek.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl (plancode: NL.IMRO.0022.BPLEBT18BEHE1-VO01).

Inloopsessie

Er wordt een inloopsessie gehouden. Tijdens dit inloopmoment kan informatie verkregen worden over het plan en kunnen vragen worden gesteld. De inloopsessie vindt plaats op donderdag 8 maart 2018 van 16.30 uur tot 19.30 uur in het gemeentehuis van Leek.

Naar boven