Bekendmaking voorbereiding 1e partiële herziening bestemmingsplan ‘Komplannen Westervoort’ (bestemmingsplan ‘Herziening Sonnedach 1’), gemeente Westervoort

Logo Westervoort

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat zij voornemens zijn om een partiële herziening voor te bereiden van het bestemmingsplan ‘Komplannen Westervoort’. Aanleiding is een door te voeren functiewijziging voor zover het betreft het wijk/-verenigingsgebouw aan het Sonnedach 1 (voorheen in gebruik bij de Stichting Thuiszorg Midden Gelderland). Daartoe wordt het bestemmingsplan ‘Herziening Sonnedach 1’ voorbereid. 

 

Op dit moment worden geen stukken met betrekking tot dit voornemen ter inzage gelegd. Ook is het niet mogelijk om hiertegen zienswijzen in te dienen. Wij geven geen onafhankelijke instantie de gelegenheid om advies uit te brengen over het voornemen. 

 

Het is een wettelijk verplichte melding van een voorgenomen herziening. Op basis van deze bekendmaking is de procedure van het ter inzage leggen van het ontwerpplan en het indienen van zienswijzen nog niet gestart. Wij maken dat apart bekend op de gemeentepagina in de Westervoort Post en in de Nederlandse Staatscourant. Het ontwerp van het plan plaatsen wij op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Naar boven