Bekendmaking ontwerp Uitwerkingsplan Koningin Maximahof

Logo Kapelle

Burgemeester en wethouders van Kapelle maken op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van donderdag 15 februari 2018 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt:

 

een ontwerp van het Uitwerkingsplan Koningin Maximahof (Wemeldinge 1e uitwerking).

 

Plangebied

Het plangebied is gelegen tussen de Prinses Beatrixweg, Molenstraat, Bonzijweg en Oranjeboomstraat te Wemeldinge. Het betreft het voormalig sportveld en het aangrenzend bedrijventerrein.

 

Hoofdlijnen van het plan

Het Uitwerkingsplan omschrijft de ontwikkeling van het plangebied tot een nieuw woongebied met maximaal 50 woningen. Het plan voorziet in de regels voor het realiseren van wegen, groen, woningen en de bijbehorende voorzieningen.

 

Het plan inzien

U kunt het Uitwerkingsplan inzien op het gemeentehuis, Kerkplein 1 te Kapelle. Deze stukken zijn tevens in pdf-versie te raadplegen op de gemeentelijke website www.kapelle.nl onder Bouwen en Wonen. Een volledig digitale versie van het ontwerp Uitwerkingsplan, met code NL.IMRO.0678.WemeldingeUW001-OW01 is te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op dinsdag 6 maart 2018 is er tussen 19.00 en 20.00 uur een inloopbijeenkomst in het Dorpscentrum De Wemel, Dorpsplein 1 te Wemeldinge, waarin kennis genomen kan worden van het bestemmingsplan.

 

Reageren

Een ieder kan gedurende bovengenoemde termijn van zes weken een (gemotiveerde) zienswijze indienen. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Kapelle, Postbus 79, 4420 AC te Kapelle. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer 14-0113. Voor burgers bestaat er ook de mogelijkheid om digitaal een zienswijze in te dienen. Kijk hiervoor op www.kapelle.nl. U dient dan wel over een DigiD te beschikken. Het indienen van een zienswijze per e-mail is niet mogelijk.

 

Kapelle, 14 februari 2018

Burgemeester en wethouders van Kapelle.

Naar boven