Vastgesteld uitwerkingsplan Harlingen – Dukdalfterrein, verzoek hogere waarde en exploitatieovereenkomst.

Logo Harlingen

Burgemeester en wethouders van Harlingen maken bekend dat ter inzage ligt:

  • 1.

    het gewijzigd vastgestelde uitwerkingsplan Harlingen – Dukdalfterrein;

  • 2.

    het vastgestelde besluit hogere waarde Wet geluidhinder voor geluid op de gevels van een appartementencomplex op het voormalige Dukdalfterrein;

  • 3.

    het ontwerp van de openbare ruimte en de zakelijke beschrijving van de exploitatieovereenkomst welke gesloten is ten behoeve van de ontwikkeling van het zogenaamde Dukdalfterrein en Steenhouwersstraat.

 

Locatie en termijn ter inzage.

Deze documenten liggen met ingang van 19 februari 2018 gedurende zes weken voor iedereen kosteloos ter inzage ligt bij het Klantencontactcentrum in het gebouw “De Groenlandsvaarder” aan de Voorstraat 35 te Harlingen. Het vastgestelde uitwerkingsplan kan verder bekeken worden op de website ruimtelijkeplannen.nl.

 

Indienen beroep.

Een belanghebbende kan tegen het vaststellen van het uitwerkingsplan en het vastgestelde besluit hogere waarde binnen bovengenoemde termijn (dus t/m 1 april 2018) schriftelijk een beroepschrift indienen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s Gravenhage.

Gedurende bovengenoemde termijn kan tevens, indien een beroepschrift is ingediend, een verzoek om een voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingediend.

 

Crisis- en herstelwet van toepassing.

Op het besluit tot vaststelling van het uitwerkingsplan is de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dit betekent dat een belanghebbende in het beroepschrift moet aangeven welke beroepsgronden hij aanvoert tegen het besluit. Na afloop van de termijn van zes weken kunnen geen nieuwe beroepsgronden meer worden aangevoerd. In het beroepschrift moet vermeld worden dat de Crisis- en herstelwet van toepassing is.

Harlingen 09-02-2018

Naar boven