Terinzagelegging ontwerp-omgevingsvergunning uitgebreide procedure en ontwerpbesluit hogere grenswaarden Stationsweg 43, Zwijndrecht

Logo Zwijndrecht

Burgemeester en wethouders van Zwijndrecht geven kennis van de terinzagelegging van de ontwerp-omgevingsvergunning ‘Stationsweg 43' (2017-328-U) voor de realisatie van twee woningen bovenop het te transformeren kantoorgebouw aan de Stationsweg 43 te Zwijndrecht. De aanvraag heeft betrekking op de activiteiten 'Bouwen' en 'Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening'. Tevens geven burgemeester en wethouders van Zwijndrecht kennis van de terinzagelegging van het ontwerpbesluit hogere grenswaarden voor twee woningen. Dit besluit is nodig omdat de twee nieuwe woningen een hogere geluidsbelasting zullen ondervinden ten gevolge van wegverkeerslawaai (maximaal 60 dB), railverkeerslawaai (maximaal 67 dB) en industrielawaai (maximaal 52 dB(A)).

Inzage

De ontwerp-omgevingsvergunning (met bijbehorende stukken) en het ontwerpbesluit hogere waarden liggen vanaf 15 februari 2018 gedurende zes weken ter inzage in de publiekshal van het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 3, Zwijndrecht, geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00. De ontwerp-omgevingsvergunning is ook in te zien op www.zwijndrecht.nl (onder bestemmingsplannen → omgevingsvergunningen (uitgebreide procedure)). Het ontwerpbesluit hogere grenswaarden is in te zien op www.zwijndrecht.nl (onder bestemmingsplannen → hogere grenswaarden).

Zienswijze

Eenieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging bij het college van burgemeester en wethouders zienswijzen op de ontwerp-omgevingsvergunning en het ontwerpbesluit hogere grenswaarden naar voren brengen onder vermelding van 'zienswijze ontwerp Stationsweg 43' op de volgende wijze:

  • 1.

    schriftelijk (adres: gemeente Zwijndrecht, postbus 15, 3330 AA Zwijndrecht),

  • 2.

    per e-mail (e-mailadres: gemeente@zwijndrecht.nl),

  • 3.

    mondeling, na afspraak met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling (telefoon 14 078).

     

    Zwijndrecht, 14 februari 2018

Naar boven