Ontwerpbesluit aanvraag omgevingsvergunning, Haerdawei 44 te Oosterbierum

Logo Waadhoeke

Het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap wil een besluit nemen over de volgende aanvraag monumentenvergunning (archeologie):

 

Haerdawei (nabij nr. 44), 8854 AC Oosterbierum: Het realiseren van permacultuur.

 

Heeft u vragen?

Voor informatie over de aanvraag of de procedure kunt u bellen met de afdeling Ruimte 14 0517. Dit kan op werkdagen tussen 8:00 en 16:30 uur.

 

U kunt deze aanvraag en de ontwerpvergunning bekijken

Dat kan bij het loket van de afdeling Ruimte (gemeentehuis) aan de Harlingerweg 18 in Franeker. U kunt de vergunning bekijken op werkdagen tussen 8:30 en 12:00 uur (op woensdag tot 16:30 uur). Tussen 2 februari 2018 en 17 maart 2018 liggen de volgende stukken voor u klaar:

  • aanvraag omgevingsvergunning

  • ontwerpbesluit

  • stukken en informatie over de aanvraag en het ontwerpbesluit

 

Bent u het niet eens met het ontwerpbesluit?U kunt tegen de aanvraag of het ontwerpbesluit geen beroep instellen. Dat kan pas als de Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap hierover een besluit heeft genomen. U kunt alleen beroep instellen tegen het besluit als u uw mening heeft gegeven over het ontwerpbesluit. De Minister moet met uw reactie rekening houden bij het nemen van het definitieve besluit. U leest hierna hoe u uw mening kunt geven. 

 

U kunt uw mening geven

Doet u dat vóór 17 maart 2018. U kunt op twee manieren reageren:

  • in een brief

  • in een gesprek

U stuurt uw brief naar burgemeester en wethouders, Postbus 58, 8800 AB FRANEKER. U heeft liever een gesprek? Dan kunt u via 0517 380 380 een afspraak maken met mevrouw H. Leijten.

Naar boven