Ontwerpbestemmingsplan “Facetplan Parkeren Twenterand”.

Logo Twenterand

Burgemeester en wethouders van Twenterand maken bekend dat met ingang van 9 februari 2017 voor een periode van zes weken het volgende ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt:

Het ontwerpbestemmingsplan Facetplan Parkeren Twenterand” .

 

Waar gaat het bestemmingsplan over?

Het bestemmingsplan is ontwikkeld als een facetbestemmingsplan (parapluplan) waarmee voor alle bestemmingsplannen in Twenterand dezelfde regeling voor parkeren gaat gelden. Voor zover in de vigerende bestemmingsplannen al een regeling voor parkeren is opgenomen, wordt de bestaande regeling vervangen door de regeling in het facetbestemmingsplan. In bestemmingsplannen waarin nog geen regeling voor parkeren is opgenomen, wordt dit nieuw toegevoegd. Het facetbestemmingsplan heeft alleen betrekking op de regeling voor parkeren en beoogt geen wijziging aan te brengen in de overige regels van de vigerende bestemmingsplannen.

 

Hoe is het plan in te zien?

U kunt het ontwerpbestemmingsplan digitaal inzien via www.twenterand.nl/digitaalinzien of www.ruimtelijkeplannen.nl. Het papieren exemplaar ligt voor een ieder ter inzage tijdens de reguliere openingstijden in het gemeentehuis in Vriezenveen. Het identificatienummer van het bestemmingsplan is NL.IMRO.1700.201802BPTRPP-ont1.

 

Wilt u een reactie hierop geven?

Tijdens bovengenoemde termijn kan een ieder zijn reactie naar keuze schriftelijk of mondeling naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 67, 7670 AB te VRIEZENVEEN. Mondelinge zienswijzen kunt u binnen de genoemde periode indienen, nadat u daarvoor een afspraak heeft gemaakt met één van de medewerkers van de publieksbalie. Het telefoonnummer is 0546-840840.

De ingebrachte zienswijzen zullen wij vervolgens betrekken bij onze besluitvorming. Degenen die reageren krijgen van dit besluit bovendien een mededeling.

Naar boven