Omgevingsvergunning voor het project ‘Omgevingsvergunning Mercuriusweg 1’

Logo Delft

Burgemeester en wethouders van Delft maken bekend, dat zij een omgevingsvergunning op basis van artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) hebben verleend voor het project ‘Omgevingsvergunning Mercuriusweg 1’.

Het plan betreft het het realiseren van 71 nieuwbouwappartementen met parkeerplaats op de locatie Mercuriusweg 1 te Delft.

Terinzagelegging

De omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 27 december 2018 gedurende een periode van zes weken ter inzage bij het KCC van de gemeente Delft.

Het besluit en de bijbehorende ruimtelijke onderbouwing van het plan kunt u lezen op de website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/ www.ruimtelijkeplannen.nl onder nummer NL.IMRO.0503.OV0020-2001.

Beroepsmogelijkheid

Tijdens de inzagetermijn bestaat de mogelijkheid een beroepschrift in te dienen bij de rechtbank Den Haag, sector bestuursrechtspraak, postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Deze mogelijkheid staat open voor belanghebbenden die:

  • 1.

    tijdig tegen het ontwerpbesluit zienswijzen naar voren hebben gebracht bij het college;

  • 2.

    aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest zienswijzen bij het college naar voren te brengen. 

    Op bovengenoemde besluiten is de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dit betekent dat alle beroepsgronden binnen de beroepstermijn bekend moeten zijn. Het is niet toegestaan buiten de termijn nog (aanvullende) beroepsgronden aan te voeren.

     

    Het besluit treedt direct in werking. Bent u van mening dat, zolang nog niet op het beroepschrift is beslist, het besluit niet in werking zou moeten treden, dan kunt u een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Den Haag. Wanneer u een voorlopige voorziening heeft aangevraagd, treedt het besluit niet in werking voordat op uw verzoek is beslist.

     

    Een voorlopige voorziening kunt u alleen vragen als u ook beroep heeft ingesteld. Daarnaast moet er sprake zijn van een spoedeisend belang.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Stadswinkel via telefoonnummer 14015 of via www.delft.nl. 

Naar boven