Voornemen verlening omgevingsvergunning afwijking bestemmingplan voor de realisatie van een zonnepark aan het Dwarspad te Coevorden

Logo Coevorden

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden is van plan om een omgevingsvergunning te verlenen voor het afwijken van het bestemmingsplan Buitengebied Coevorden voor de realisatie van een zonnepark op agrarische gronden aan het Dwarsweg te Coevorden. De percelen zijn kadastraal bekend onder Coevorden, sectie L, perceelsnummers 1985, 1986, 1391, 1392, 1393 (zaaknummer 10821-2018)

Hiertoe heeft de gemeenteraad op 18 december 2018 een ontwerpverklaring van geen bedenkingen afgegeven. Op deze aanvraag om omgevingsvergunning is de uitgebreide procedure als bedoeld in de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) van toepassing.

De ontwerp-omgevingsvergunning, de “ontwerpverklaring van geen bedenkingen” en de aanvraag met de bijbehorende stukken liggen van vrijdag 28 december 2018 tot vrijdag 8 februari 2019 ter inzage tijdens de openingsuren van het Hof van Coevorden, Kasteel 1 in Coevorden. Als u een toelichting op de stukken wenst, neemt u dan contact op met een klantmanager van de afdeling Leefomgeving, team omgevingsontwikkeling.

Een ieder die meent door het verlenen van de omgevingsvergunning en de “verklaring van geen bedenkingen” in zijn/haar belang te worden getroffen, kan, gedurende de inzagetermijn, een zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Coevorden, Postbus 2, 7740 AA Coevorden.

Een ieder kan gedurende de inzagetermijn een zienswijze tegen het verlenen van de omgevingsvergunning kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Coevorden, Postbus 2, 7740 AA Coevorden.

Coevorden, 27 december 2018.

Naar boven