Gemeente Dinkelland – Besluit toepassing coördinatieregeling Wro – Staatscourant en Gemeenteblad

Logo Dinkelland

Burgemeester en wethouders van Dinkelland maken bekend dat de gemeente op 27 november 2018 heeft besloten de coördinatieregeling, zoals bedoeld in paragraaf 3.6.1. van de Wet ruimtelijke ordening toe te passen voor de uitbreiding van de varkenshouderij aan de Otterhagenweg 3 te Oud Ootmarsum

 

Met deze coördinatieregeling kunnen de voorbereiding en de bekendmaking van samenhangende procedures en besluiten worden gebundeld. Dit betekent dat het bestemmingsplan, de omgevingsvergunning en eventueel andere toestemmingen en besluiten gezamenlijk worden voorbereid en bekendgemaakt. Dit heeft tot gevolg dat er slechts één gecombineerde procedure hoeft te worden doorlopen in plaats van afzonderlijke procedures. Tevens vindt er bundeling van rechtsbescherming plaats, zodat een belanghebbende slechts tegen één besluit rechtsmiddelen hoeft aan te wenden. Publicatie van het ontwerp-besluit en het definitieve besluit zal nog plaatsvinden.

 

Tegen het coördinatiebesluit is geen bezwaar of beroep mogelijk.

Inzien besluit coördinatieregeling

Het coördinatiebesluit ligt vanaf heden voor ieder tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentehuis. Tevens kan iedereen op verzoek een afschrift krijgen van dit besluit. Hieraan zijn legeskosten verbonden.

Vragen

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw D. Bonenkamp van het organisatieonderdeel Fysieke leefomgeving via het telefoonnummer 0541-854100.

 

Burgemeester en wethouders voornoemd

Naar boven