Kennisgeving melding Besluit algemene regels milieu mijnbouw Oranje Nassau Energie te Amsterdam, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

Op 14 december 2018 heeft de Minister van Economische Zaken en Klimaat een melding ingevolge het “Besluit algemene regels milieu mijnbouw” ontvangen van Oranje Nassau Energie te Amsterdam.

De melding heeft betrekking op een voorgenomen activiteit op het bestaande productieplatform P11-E, op de geografische coördinaten 52°21’21.85” NB en 03°35’21.04” OL, in blok P11 van het Nederlands deel van het continentaal plat.

De voorgenomen activiteit betreft het afsluiten van het onderste gedeelte van de put P11-E02, ook wel abandonneren genoemd. Aansluitend worden voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd, ten behoeve van het verbeteren van de toestroom van aardgas. De werkzaamheden worden met behulp van een mobiele installatie uitgevoerd.

De werkzaamheden zullen zoveel mogelijk overdag en gelijktijdig plaatsvinden. Een gedeelte van de werkzaamheden kan niet onderbroken worden en zal daarom een s’ avonds en in de nacht plaatsvinden. Vaarbewegingen zullen zoveel mogelijk geconcentreerd plaatsvinden tijdens de daglichtperiode.

De werkzaamheden starten naar verwachting 7 januari 2018 en zullen circa twee weken duren.

Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot dhr. H. Vorstenveld (T. 070 – 379 8923).

Naar boven