Bekendmaking voorbereidingsbesluit “Noorderpolder II”

Logo Schouwen-Duiveland

Burgemeester en Wethouders van Schouwen-Duiveland maken op grond van artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 20 december 2018 heeft besloten:

1. te verklaren dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor de gronden die zijn aangegeven op de verbeelding met bestandsnaam NL.IMRO.1676.00271VbbZZ.VA01 ("voorbereidingsbesluit "Noorderpolder II”);

2. te bepalen dat het voorbereidingsbesluit in werking treedt met ingang van de dag van de bekendmaking.

 

Met het voorbereidingsbesluit voorkomen we dat in het deel van Noorderpolder II dat is opgenomen op de verbeelding ontwikkelingen plaatsvinden die in strijd zijn met het nieuw te maken bestemmingsplan. Het besluit heeft tot gevolg dat aanvragen om omgevingsvergunningen voor het bouwen in afwachting van het nieuwe bestemmingsplan worden aangehouden.

 

U kunt het voorbereidingsbesluit raadplegen op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl, of via de gemeentelijke website www.schouwen-duiveland.nl. Een analoge versie van het voorbereidingsbesluit ligt gedurende 4 weken voor iedereen ter inzage in de leesruimte in de hal van het gemeentehuis, Laan van Sint Hilaire 2 te Zierikzee. Op werkdagen is de leesruimte geopend van 8.30 tot 17.00 uur. Buiten kantoortijden kunt u het voorbereidingsbesluit daar ook inzien op donderdag van 17.00 tot 20.00 uur. Let op! Op 24 en 31 december sluit het gemeentehuis om 15:00u.

 

Het is niet mogelijk om tegen een voorbereidingsbesluit bezwaar of beroep in te stellen.

 

Naar boven