Burgemeester en wethouders maken, op grond van artikel 9, lid 5 Wet voorkeursrecht gemeenten, bekend dat de aanwijzing in kader van deze wet voor de gronden gelegen in het plangebied Hoofddorp A4-Zone West per 26 april 2015 van rechtswege is vervallen. Het vervallen van deze aanwijzing wordt verwerkt in het WKPB-registratiesysteem.

Logo Haarlemmermeer

Op 1 juli 2004 is door de gemeenteraad een besluit genomen tot vestiging van een voorkeursrecht ingevolge artikel 2 Wet voorkeursrecht gemeenten voor gronden gelegen in het gebied waarop het bestemmingsplan Hoofddorp A-4 Zone West van toepassing is. Daarbij zijn gronden, benodigd voor de realisatie van dit bestemmingsplan, aangewezen als percelen waarop de artikelen 10 tot en met 24, 26 en 27 Wet voorkeursrecht gemeenten van toepassing zijn. Dit houdt in dat de gemeente een eerste recht van koop heeft.

Deze aanwijzing is van rechtswege vervallen omdat het per 26 april 2015 10 jaar geleden is dat het bestemmingsplan Hoofddorp A-4 Zone West in werking is getreden.

De mededeling en de bijhorende stukken liggen vanaf met ingang van 24-12-2018 tot en met 4 februari 2019  voor iedereen ter inzage in het stadhuis.

 

Naar boven