Kennisgeving Ontwerpbesluit hogere waarden bestemmingsplan "Charloisse Lagedijk 421"

Logo Rotterdam

Burgemeester en wethouders van Rotterdam maken bekend dat met ingang van vrijdag 28 december 2018 gedurende een periode van zes weken (dus tot en met donderdag 7 februari 2019) ter inzage ligt: het ontwerpbesluit op grond van de Wet geluidhinder in verband met het ontwerpbestemmingsplan “Charloisse Lagedijk 421”.

 

Het ontwerpbesluit tot vaststellen van hogere waarden wordt tegelijkertijd ter inzage gelegd met het ontwerpbestemmingsplan. Onder voorwaarden kan voor het ontwerpbestemmingsplan “Charloisse Lagedijk 421” hogere waarden als gevolg van wegverkeer worden verleend.

 

Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken kunt u na het maken van een afspraak (010-2672514) inzien bij de informatiebalie van het Timmerhuis, Halvemaanpassage 1.

 

Het ontwerpbesluit met de bijbehorende stukken is tevens beschikbaar via www.overheid.nl

 

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder zienswijzen over het ontwerpbesluit hogere waarden naar keuze schriftelijk of mondeling indienen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het College van Burgemeester en Wethouders van Rotterdam, per adres DCMR Milieudienst Rijnmond, ten name van bureau Ruimte en Leefomgeving, Postbus 843, 3100 AV Schiedam.

 

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kan eenieder binnen de genoemde termijn contact opnemen met de DCMR (telefoonnummer 010-2468300).

 

Naar boven