Voornemen tot afwijken van het bestemmingsplan ‘Frisostraat 5 en 7 in ‘s-Gravendeel’

Logo Binnenmaas

Het college van Binnenmaas is voornemens om met toepassing van artikel 2.1 lid 1 sub c juncto artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) af te wijken van het geldende bestemmingsplan en een omgevingsvergunning te verlenen voor de nieuwbouw van één woning op het perceel Frisostraat 5 in ‘s-Gravendeel.

De woning wordt niet binnen één van de bestaande bouwvlakken gerealiseerd. Om die reden voldoet het bouwplan niet aan het bestemmingsplan.

De aanvraag voor een omgevingsvergunning inclusief bijbehorende stukken ligt vanaf 24 december 2018 gedurende zes weken ter inzage tijdens de openingstijden van het gemeentehuis. U kunt het ontwerpbesluit ook raadplegen via www.binnenmaas.nl onder ‘Actueel/Bekendmakingen en besluiten’/digitale publicatie’ (postcode: 3295).

Een ieder wordt gedurende de ter inzage termijn in de gelegenheid gesteld een zienswijze over het ontwerpbesluit in te dienen bij het college van Binnenmaas of diens rechtsopvolger, Postbus 5455, 3299 ZH Maasdam. Deze zienswijze dient bij voorkeur schriftelijk te worden ingediend. Ook het indienen van een mondelinge zienswijze is mogelijk. Als u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken, dan kunt u hiervoor een afspraak maken via de balie Omgevingszaken. Wij wijzen u erop dat het indienen van een zienswijze per e-mail niet mogelijk is.

 

Naar boven