Vastgestelde bestemmingsplannen

Logo Binnenmaas

Het college van Binnenmaas maakt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat de gemeenteraad van Binnenmaas op 13 december 2018 de volgende bestemmingsplannen heeft vastgesteld:

  • 1.

    Landelijk gebied Gorzenweg Heinenoord NL.IMRO.0585.BPLGGorzenweg-VG01

  • 2.

    extra woning nabij Polderdijk 15 in Maasdam NL.IMRO.0585.BPMSDPolderdijk15-VG01

  • 3.

    locatie Sportland Mijnsheerenland NL.IMRO.0585.BPMHLlocSportland-VG01

  • 4.

    locatie De Molenwiek Mijnsheerenland NL.IMRO.0585.BPMHLlocMolenwiek-VG01

Het bestemmingsplan ‘Landelijk gebied Gorzenweg Heinenoord’ is gewijzigd ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan vastgesteld.

 

Ter inzage

De vastgestelde bestemmingsplannen, de vaststellingsbesluiten en de bijbehorende stukken liggen van 24 december 2018 tot en met 4 februari 2019 voor een ieder (digitaal en op afspraak) ter inzage in het gemeentehuis. Ook zijn alle stukken te raadplegen via de website: www.ruimtelijkeplannen.nl (zoek op plannaam of –nummer).

 

Beroepsmogelijkheden

Tegen de besluiten van de gemeenteraad tot het vaststellen van de bestemmingsplannen kunnen belanghebbenden gedurende de hierboven genoemde inzagetermijn (beroepstermijn) schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het beroep kan uitsluitend worden ingediend door:

belanghebbenden, die tijdig een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan naar voren hebben gebracht bij de gemeenteraad. Dit is het geval bij de bestemmingsplannen:

  • 1.

    Landelijk gebied Gorzenweg Heinenoord;

  • 2.

    locatie De Molenwiek Mijnsheerenland.

belanghebbenden, die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan in te dienen.

 

In werking treding

De vastgestelde bestemmingsplannen treden na afloop van de beroepstermijn in werking. Om te voorkomen dat het betreffende bestemmingsplan in werking treedt, kan een belanghebbende die tijdig beroep heeft ingesteld, binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

 

Wanneer een belanghebbende beroep heeft ingesteld én een verzoek om voorlopige voorziening heeft ingediend, treedt het bestemmingsplan in werking op het moment dat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist. Voor het indienen van een beroepschrift en een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

 

21 december 2018

 

 

Naar boven