Weigering vaststelling bestemmingsplan 'De Steeg ong. Melick'

Logo Roerdalen

Burgemeester en wethouders van Roerdalen maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 13 december 2018 heeft geweigerd het bestemmingsplan `De Steeg ong. Melick´ vast te stellen.

Het plan

Het (ontwerp) bestemmingsplan was opgesteld ten behoeve van de realisatie van twee vrijstaande woningen op de locatie De Steeg ong. in Melick, kadastraal bekend als gemeente Melick, sectie K, nummer 438.

Inzage en raadplegen

Het raadsbesluit tot weigering van vaststelling van het bestemmingsplan ´De Steeg ong. Melick´ ligt met ingang van 28 december 2018 gedurende zes weken ter inzage bij het Servicepunt Roerdalen in het gemeentehuis in Sint Odiliënberg.

Gedurende de termijn van inzage staat voor belanghebbenden, die tijdig hun zienswijzen hebben kenbaar gemaakt of kunnen aantonen dat zij daar redelijkerwijs niet toe in staat zijn geweest, beroep open bij de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, postbus 20019, 2500 EA, Den Haag.

Inwerkingtreding

Het besluit treedt in werking op 8 februari 2019, tenzij voor deze datum, naast beroep, tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Het niet vaststellen van het bestemmingsplan ´De Steeg ong. Melick´ heeft tot gevolg dat het bestemmingsplan ‘1e herziening Kernen Roerdalen’ nog steeds vigerend is op de locatie. Dit bestemmingsplan kunt u raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Guusje Vosbeek van het team Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, telefoon (0475) 538 888.

 

Naar boven