Vaststelling wijzigingsplan ‘De Triemen 6, Triemen’, gemeente Kollumerland c.a.

Logo Kollumerland en Nieuwkruisland

Op 18 december 2018 hebben burgemeester en wethouders het wijzigingsplan ‘De Triemen 6, Triemen’ ongewijzigd vastgesteld (IMRO nummer: NL.IMRO.0079.WpTrDeTriemen618-Vg01).

Dit wijzigingsplan voorziet in het van vorm veranderen van het agrarisch bouwvlak op het perceel De Triemen 6 te Triemen ten behoeve van een voorgenomen renovatie van een ligboxenstal. De totale oppervlakte van het bouwvlak blijft gelijk.

Het wijzigingsplan inzien

U kunt het wijzigingsplan tot het einde van de beroepstermijn zonder afspraak bekijken tijdens de openingstijden in het gemeentehuis, Van Limburg Stirumweg 18 in Kollum. Kunt u niet tijdens de openingstijden? Dan kunt u telefonisch een afspraak maken voor een ander tijdstip. U kunt het wijzigingsplan ook bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Wilt u reageren?

Van 28 december 2018 tot en met 7 februari 2019 kunt u een beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (postbus 20019, 2500EA Den Haag).

Ten aanzien van het ontwerpwijzigingsplan zijn geen zienswijzen ingediend. Beroep indienen kan daarom alleen als u belanghebbende bent en geen zienswijze heeft ingediend, maar kunt aantonen dat u daartoe niet in staat bent geweest. Gelijktijdig met het indienen van een beroepschrift kunt u een voorlopige voorziening aanvragen.

Voor meer informatie over de beroepsprocedure en voorlopige voorziening, kunt u kijken op: https://www.raadvanstate.nl/onze-werkwijze/bestuursrechtspraak/ruimtelijke-ordeningskamer.html.

Vragen?

Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met het team Romte, telefoon 0519-298888.

Naar boven