Lindenlaan 28, Vinkel ontwerpbestemmingsplan en ontwerp omgevingsvergunning

Logo 's-Hertogenbosch

Kennisgeving op grond van artikel 3.8 lid 1 en 3.31 van de Wet ruimtelijke ordening

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Lindenlaan 28, Vinkel’ (NL.IMRO.0796.0002387-1301) met ingang van 24 december 2018 gedurende zes weken ter inzage ligt. Het plangebied ligt centraal in het dorp Vinkel. Het perceel grenst aan de west- en zuidzijde aan woonbebouwing. Aan de noordzijde van het perceel ligt het Pastoor Vogelsplein; aan de oostzijde ligt de Onze Lieve Vrouw van de Rozenkranskerk (Lindenlaan 26).

 

Huisartsenpraktijk Vinkel heeft het plan opgevat om haar activiteiten te verplaatsen naar het perceel van de Lindenlaan 28 in Vinkel. In de oude situatie was de praktijk gevestigd aan het adres Weerscheut 71 in Vinkel (momenteel wordt tijdelijk het pand aan de Brugstraat 72B gebruikt).

 

Kennisgeving op basis van de Coördinatie verorden ing

Het college van burgemeester en wethouders maakt op basis van de Coördinatieverordening ook bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen voor de activiteit(en) bouwen van een huisartsenpraktijk met appartementen. De ontwerp omgevingsvergunning ligt tegelijkertijd met het ontwerpbestemmingsplan vanaf 24 december 2018 gedurende zes weken ter inzage.

Wilt u reageren?

In de periode dat een ontwerpbestemmingsplan en de ontwerp omgevingsvergunning ter inzage liggen, kan iedereen hierop schriftelijk of mondeling een zienswijze bij respectievelijk de gemeenteraad en het college van burgemeester en wethouders indienen.

 

Wilt u reageren op het ontwerpbestemmingsplan?

  • Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar: de gemeenteraad van ‘s-Hertogenbosch, Postbus 12345, 5200 GZ ’s-Hertogenbosch. Graag onder vermelding van zaaknummer 8548424.

  • Ook is het mogelijk om uw zienswijze digitaal in te dienen met DigiD. U kunt daarvoor naar het digitale formulier (via www.s-hertogenbosch.nl/digitalezienswijze).

  • Wilt u mondeling een zienswijze naar voren brengen? Hiervoor kunt u terecht bij de heer Helming, tel. (073) 615 53 92.

 

Wilt u een zienswijze indienen op de ontwerp omgevingsvergunning?

U kunt uw schriftelijke zienswijze sturen naar: het college van burgemeester en wethouder van ’s-Hertogenbosch, Postbus 12345, 5200 GZ ’s-Hertogenbosch;

Wilt u mondeling een zienswijze op de ontwerp omgevingsvergunning naar voren brengen? Dan kunt u hiervoor een afspraak maken met de heer J. Helming, juridische beleidsmedewerker afdeling ROS, tel. (073) 615 53 92. Voor het maken van een afspraak met hem kunt u ook bellen met het secretariaat van de afdeling Ruimtelijke Ordening en Stedenbouw, tel. (073) 615 56 04.

 

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met bijbehorende stukken ter inzage in het Stadskantoor. Ook vindt u de stukken op onze internetsite www.s-hertogenbosch.nl/ruimtelijkeplannen of op www.ruimtelijkeplannen.nl (hier kunt u ook de authentieke bestanden vinden).

 

Wilt u de ontwerp omgevingsvergunning inzien dan kunt u hiervan een digitaal exemplaar aanvragen via de site:

https://www.s-hertogenbosch.nl/inwoner/vergunning-of-melding/omgevingsvergunning/omgevingsvergunning-ter-inzage.html

en/of zend een email naar omgevingsvergunning@s-hertogenbosch.nl.

Naar boven