Bestemmingsplan 'Zandstraat 61/Heiberg 10 Montfort'

Logo Roerdalen

Burgemeester en wethouders van Roerdalen maken bekend dat het bestemmingsplan ‘Zandstraat 61/Heiberg 10 Montfort’ voor een ieder ter inzage ligt.

 

Het plan

Het bestemmingsplan voorziet in de uitbreiding van de steenhandel gelegen aan de Heiberg 10 te Montfort op een gedeelte van de gronden behorende bij de agrarische bouwkavel aan de Zandstraat 61 te Montfort. De resterende agrarische bouwkavel zal deels een woonbestemming en deels een agrarische bestemming zonder bouwvlak krijgen. Daarnaast wordt een aantal planologische wijzigingen doorgevoerd op de bestaande bedrijfslocatie aan de Heiberg 10 - onder andere het verplaatsen van de inrit – en zal de bestaande parkeervoorziening aan de overzijde van Heiberg 10 positief bestemd worden.

Het plangebied omvat de percelen kadastraal bekend gemeente Montfort:

  • 1.

    sectie C, nrs. 3974 en 3975 en plaatselijk bekend als Heiberg 10 (= bestaande steenhandel);

  • 2.

    sectie C, nr. 2950 en plaatselijk bekend als Zandstraat 61 (= agrarische bedrijfskavel);

  • 3.

    sectie F, nr. 256 (ged.) en plaatselijk gelegen tegenover Heiberg 10 (= bestaande parkeerplaats).

Inzage en raadplegen

Het bestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt vanaf 28 december 2018 voor 6 weken ter inzage bij het Servicepunt Roerdalen. De planstukken zijn tevens elektronisch te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder de codering: NL.IMRO.1669.BPMFT2018HEIBERG10-VG01

Gedurende de termijn van inzage staat voor belanghebbenden, die tijdig hun zienswijzen hebben kenbaar gemaakt of kunnen aantonen dat zij daar redelijkerwijs niet toe in staat zijn geweest, beroep open bij de Raad van State, afdeling bestuursrechtspraak, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Als een beroepschrift is ingediend, bestaat tevens de mogelijkheid om bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen.

Inwerkingtreding

Het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de inzagetermijn.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Orelia Meuwissen van het team Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, telefoon: (0475) 538 888 op maandag tot en met donderdag.

Sint Odiliënberg, 27 december 2018

Naar boven