VASTSTELLING BESTEMMINGSPLAN EN VERLENING OMGEVINGSVERGUNNING PLAN WIJNGAARD

Logo Huizen

Overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening liggen het vastgestelde bestemmingsplan Wijngaard en de verleende omgevingsvergunning ter inzage. U kunt de stukken met ingang van 21 december 2018 gedurende zes weken inzien.

Inhoud bestemmingsplan en omgevingsvergunning :

Het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning maken de bouw mogelijk van 7 woningen op het voormalige schoolplein aan de Zuiderweg en de Lieven de Keystraat. Het gaat om 4 koopwoningen en 3 huurwoningen.

De procedures van het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning worden, met toepassing van de gemeentelijke coördinatieregeling (artikel 3.30 Wet ruimtelijke ordening), gecoördineerd uitgevoerd.

In kijken bestemmingsplan en verleende omgevingsvergunning :

Het bestemmingsplan Wijngaard en de omgevingsvergunning liggen ter inzage in het gemeentehuis bij het Klantcontactpunt (centrale receptie). Het Klantcontactpunt is geopend op ma, di, wo, do: 08.30-17.00 en vr: 08.30-16.00 uur.

De stukken behorend bij het project zijn te raadplegen via de gemeentelijke website: www.huizen.nl > Bouwprojecten > Wijngaard.

Het bestemmingsplan is tevens in elektronische vorm te raadplegen op de landelijke website

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0406.BPWijngaard-VG01

Beroep instellen :

De beroepstermijn loopt van 22 december 2018 tot en met 1 februari 2019. Beroep kan worden ingesteld door:

  • -

    belanghebbenden die eerder een ontvankelijke zienswijze hebben ingediend;

  • -

    belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest binnen de daartoe gestelde termijn een ontvankelijke zienswijze in te dienen.

Het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning treden in werking op 2 februari 2019. Het indienen van een beroepschrift schorst niet de werking van het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning. In geval van onverwijlde spoed kunt u, naast het indienen van een beroepschrift, een verzoek om voorlopige voorziening indienen, dit schort de inwerkingtreding wel op. Het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning treden dan namelijk in werking nadat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

In alle gevallen geldt dat het beroepschrift en/of het verzoek om een voorlopige voorziening binnen de beroepstermijn moet worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 AE Den Haag.

Huizen, 20 december 2018

Naar boven