Besluit vaststellen hogere waarden geluid Park Triangel ‘Deelplan G1 en G2’

Logo Waddinxveen

Burgemeester en wethouders zijn van plan het volgende besluit te nemen:

  • -

    Binnen de deelplan G1 en G2 van Park Triangel te Waddinxveen wordt de ontwikkeling van 475 grondgebonden woningen planologisch mogelijk gemaakt. Gebleken is dat ter plaatse van 376 woningen niet aan de voorkeursgrenswaarde van 48 dB uit de Wet geluidhinder voor het wegverkeerslawaai en ter plaatse van 31 woningen niet aan de voorkeursgrenswaarde van 55 dB railverkeerslawaai kan worden voldaan. Onder voorwaarden kan wel voldaan worden aan de maximaal vast te stellen hogere waarden voor weg- en railverkeerslawaai. Het besluit tot het vaststellen van een hogere waarden wordt genomen ten behoeve van het bestemmingsplan Park Triangel deelplan G1 en G2 te Waddinxveen.

Dit besluit en de daarbij behorende stukken kunt u vanaf 20 december 2018 gedurende zes weken (tot en met 30 januari 2019) inzien bij de gemeente Waddinxveen.

Beroep

Belanghebbenden kunnen gedurende een periode van zes weken een beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. De termijn vangt aan met ingang van de dag na die waarop het besluit ter inzage is gelegd. Het beroepschrift moet worden ondertekend en moet tenminste uw naam en adres, de dagtekening, een omschrijving van dit besluit en de motivering van het beroep bevatten. Verder verzoeken wij een kopie van het bestreden besluit mee te sturen en aan te geven op welk telefoonnummer en e-mailadres u bereikbaar bent.

Een beroepschrift kan ook digitaal worden ingesteld op https://digitaalloket.raadvanstate.nl/. Het indienen van beroep betekent overigens niet dat het besluit niet geldt.

Voorlopige voorziening

Indien er een spoedeisend belang is, kan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, worden verzocht een voorlopige voorziening te treffen. Er kan alleen een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend als ook beroep is ingesteld.

Een voorlopige voorziening kan ook digitaal worden aangevraagd op https://digitaalloket.raadvanstate.nl/. Hiervoor is een elektronische handtekening (DigiD) nodig. Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden. Aan de behandeling van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Naar boven