Ontwerpbestemmingsplan Luijsterrijk en ontwerp-beeldkwaliteitsplan, Sint Philipsland

Logo Tholen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Tholen geven kennis van de terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan:

Bestemmingsplan: Luijsterrijk Sint Philipsland

Beeldkwaliteitsplan: Luijsterrijk Sint Philipsland

Plangebied: De locatie ten zuiden van de Rijksweg en begrensd door de Luijsterlaan, Boserf en watergang aan de noordkant van Sint Philipsland.

Aanleiding: Het bestemmingsplan heeft tot doel de ontwikkeling van woningbouw mogelijk te maken op de genoemde locatie ten zuiden van de Rijksweg van Sint Philipsland. Het plan voorziet in de realisatie van ca. 17 woningen met bijbehorende infrastructuur en groen.

Het beeldkwaliteitsplan vormt de leidraad voor de ruimtelijke vormgeving c.q. inrichting van het woongebied. Het zal derhalve tevens gaan dienen als toetsingskader voor welstand bij bouwplannen en de inrichting van het openbaar gebied.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerp-beeldkwaliteitsplan liggen van 21 december 2018 tot en met 31 januari 2019, dus gedurende zes weken ter inzage in de leesruimte van het gemeentehuis te Tholen, Hof van Tholen 2 te Tholen. U kunt het ontwerpbestemmingsplan online inzien op de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl Het planidentificatienummer is: NL.IMRO.0716.bpLuijsterrijkPLL‐ON01

Het ontwerp-beeldkwaliteitsplan ligt op grond van de inspraakverordening tegelijkertijd met het ontwerpbestemmingsplan ter inzage op het gemeentehuis.

 

Zienswijzen

Gedurende de bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan:

 

  • 1.

    een ieder een zienswijze naar voren brengen over het ontwerpbestemmingsplan;

  • 2.

    een ingezetene of belanghebbende een reactie omtrent het ontwerpbeeldkwaliteitsplan kenbaar maken.

Een zienswijze en/of reactie is schriftelijk en/of mondeling mogelijk. Een schriftelijke zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan of een reactie op het ontwerpbeeldkwaliteitsplan kunt u richten aan de gemeenteraad van Tholen (Postbus 51, 4690 AB, Tholen) onder vermelding van het plan dat het betreft.

Schriftelijke reacties kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging ook per e-mail worden aangeboden via het e-mailadres gemeente@tholen.nl ter attentie van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, Vergunningen en Handhaving.

Naar boven