Ontwerpbestemmingsplan Westerweg 338a

Logo Heiloo

Burgemeester en wethouders van de gemeente Heiloo maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Westerweg 338a in procedure wordt gebracht.

Inhoud bestemmingsplan

Op het perceel Westerweg 338a is een woning, een stolpboerderij en een hooischelf aanwezig. De woning en de stolpboerderij verkeren in een slechte staat. De nieuwe eigenaren willen zowel de woning (voorhuisje) als de stolpboerderij restaureren/herbouwen. Hierbij wordt het woonhuis aan de voorzijde bouwkundig ingepast en vormt uiteindelijk een geheel met de stolpboerderij. Op het perceel is maximaal1 woning toegestaan, in de nieuwe situatie blijft dat ook zo. Met het in procedure brengen van het onderhavige bestemmingsplan wordt een daadwerkelijke woonbestemming voor de stolpboerderij in combinatie met het ‘voorhuisje’ planologisch gewaarborgd.

Waar en wanneer kunt u stukken inzien?

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarbij behorende stukken zijn met ingang van donderdag 20 december 2018 gedurende zes weken digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl onder planID NL.IMRO.0399.Westerweg338a-0301. Daarnaast ligt het ontwerpbestemmingsplan ter inzage in het gemeentehuis van Heiloo, Raadhuisplein 1 te Heiloo en in de openbare Bibliotheek, Westerweg 250.

Hoe kunt u reageren?

Een ieder kan tijdens de inzagetermijn mondeling maar bij voorkeur schriftelijk zienswijzen naar voren brengen op het ontwerpbestemmingsplan. Schriftelijke zienswijzen moeten worden ingediend bij de gemeenteraad van Heiloo, postbus 1, 1850 AA, Heiloo onder vermelding van Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Westerweg 338a. Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken. Anonieme zienswijzen en zienswijzen via e-mail laten we buiten behandeling.

Meer informatie

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met mevrouw Sandra Jager van het Team Plannen en Projecten, domein Ruimtelijke Ontwikkeling, tel. 088 909 7508 of via e-mail Sandrajager@debuch.nl.

 

Heiloo, 19 december 2018

Naar boven