Voorontwerpbestemmingsplan “Partiële herziening bestemmingsplan Buitengebied – Engelse Wal 3 Plattelandswoning”

Logo Geertruidenberg

Het college gaat een bestemmingsplan opstellen voor het perceel aan de Engelse Wal 3 in Raamsdonk. Het doel is om de aanduiding ‘agrarische bedrijfswoning’ te wijzigen naar naar ‘plattelandswoning’.Ter voorbereiding is een voorontwerpbestemmingsplan opgesteld.

 

Het bestemmingsplan maakt het mogelijk dat derden in de bedrijfswoning mogen wonen, zonder dat zij aan het agrarische bedrijf op diezelfde locatie verbonden zijn. Doordat de woning volgens het bestemmingsplan een plattelandswoning is, hoeven de bedrijfsgebouwen geen rekening te houden met de aanwezigheid van een burgerwoning.

 

Communicatie

U kunt het voorontwerpbestemmingsplan gedurende zes weken met ingang van donderdag 20 december 2018 tot en met woensdag 30 januari 2019 inzien in de Gemeentewinkel. Ook kunt u het voorontwerpbestemmingsplan inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl en http://0779.ropubliceer.nl

 

Ingezetenen en belanghebbenden kunnen tijdens bovengenoemde termijn schriftelijk of mondeling een inspraakreactie indienen. Schriftelijke inspraakreacties moet u richten aan het college van B&W.

 

Als u uw reactie mondeling kenbaar wilt maken of als u tijdens openingstijden de stukken niet kunt inzien, kunt u contact opnemen met Wilma Lemoine via telefoonnummer 14 0162.

 

Naar boven