Regeling van de Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid van 14 december 2018, nr. 2018-0000234488, tot wijziging van de Regeling SUWI in verband met een nieuwe versie van het SUWI gegevensregister

De Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid,

Gelet op artikel 5.20 van het Besluit SUWI

Besluit:

ARTIKEL I

Bijlage XII behorende bij de Regeling SUWI komt te luiden:

Bijlage XII

Het Gegevensregister SUWI (‘Gegevensregister SUWI 14.0’) is toegankelijk via de pagina http://www.bkwi.nl/?id=318.

ARTIKEL II

Deze regeling treedt in werking met ingang van de dag na de datum van uitgifte van de Staatscourant waarin zij wordt geplaatst.

Deze regeling zal met de toelichting in de Staatscourant worden geplaatst.

Den Haag, 14 december 2018

De Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, T. van Ark

TOELICHTING

Jaarlijks wordt bijlage XII van de Regeling SUWI met de verwijzing naar het Gegevensregister SUWI (hierna: SGR) waar nodig aangepast. Het SGR geeft inzicht in de gegevens die verwerkt worden met behulp van de Gezamenlijke elektronische Voorzieningen SUWI (GeVS). De wijzigingen in het SGR zijn technisch van aard. Versie 14 bevat wijzigingen in het kader van het Landelijke Doelgroep Register, de Fraudewet 2016, de Basisregistratie Personen (BRP), de Basisregistratie Kadaster (BRK), de Loonaangifte 2018, het Werkplein Dienstverlening e-Bijstand en reguliere wijzigingsverzoeken. De nieuwe versie van het SGR is via de link in bijlage XII digitaal toegankelijk.

De Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, T. van Ark

Naar boven