ONTWERP WIJZIGINGSPLAN KONINGSSCHOT 37

Logo Veenendaal

Burgemeester en wethouders van Veenendaal maken bekend dat het ontwerp wijzigingsplan ‘Koningsschot 37’ met ingang van donderdag 20 december 2018, gedurende 6 weken (tot en met woensdag 31 januari 2019) ter inzage ligt. Dit op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening. U kunt de stukken op afspraak inzien bij het Omgevingsloket, Raadhuisplein 1 te Veenendaal. Het ontwerp wijzigingsplan met bijbehorende stukken is ook digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Waar gaat het bestemmingsplan over?

Het plangebied omvat de locatie op het adres Koningsschot 37 en 37A en is gelegen op bedrijventerrein de Faktorij in het noorden van Veenendaal ten zuiden van de A12. Het plan bevat de wijziging ten behoeve van het verwijderen van de functieaanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - fitnesscentrum' op bovengenoemde locatie.

Geen exploitatieplan

De Wet ruimtelijke ordening stelt verplicht dat de gemeenteraad tegelijk met de vaststelling van een bestemmingsplan of wijzigingsplan een exploitatieplan vaststelt voor kostenverhaal in het geval het bestemmings- of wijzigingsplan nieuwe, bij algemene maatregel van bestuur aangewezen bouwplannen mogelijk maakt. Het wijzigingsplan “Koningsschot 37” maakt geen bouwplannen mogelijk. Het vaststellen van een exploitatieplan is dan ook niet nodig.

Wilt u een zienswijze indienen?

Binnen de genoemde termijn kan een ieder naar keuze digitaal, schriftelijk of mondeling een zienswijze op het ontwerpplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Veenendaal. Digitaal via www.veenendaal.nl/zienswijze, schriftelijk via postbus1100, 3900 BC Veenendaal o.v.v. ‘zienswijze Ontwerp wijzigingsplan Koningsschot 37’. Als u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken, kunt u – ook binnen genoemde termijn – een afspraak maken met Amber Holdijk van de afdeling Wonen en Leven, telefoonnummer (0318) 538 538.

Meer informatie

Als u nog vragen heeft over het indienen van zienswijzen of het ontwerp wijzigingsplan kunt u eveneens contact opnemen met Amber Holdijk van de afdeling Wonen en Leven via bovengenoemd telefoonnummer.

 

Naar boven