Ontwerpbesluit - Z-HZ_WABO-2018-04465 - Heikantsebaan 1b te Berkel-Enschot - verzonden 17 december 2018

Logo Tilburg

ontwerpbeschikking bouwen  van diverse bouwwerken t.b.v. een volkstuin aan de Heikantsebaan 1b te Berkel-Enschot

Burgemeester en wethouders van Tilburg maken bekend dat zij voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen voor de volgende activiteiten:

 

  • 1.

    het (ver-) bouwen van een bouwwerk, als bedoeld in artikel 2.1 lid 1 onder a van de Wabo, getoetst aan de in artikel 2.10 Wabo opgenomen weigeringsgronden;

 

Op 7 november 2018 (al voor de formele aanvraag omgevingsvergunning) heeft de aanvrager aangegeven gebruik te willen maken van de coördinatieregeling zoals deze door de gemeente Tilburg is vastgesteld en op 26 november 2011 in werking is getreden.

 

Op grond van artikel 3.30, lid 2 Wro wordt in dit geval de uitgebreide procedure beschreven in paragraaf 3.3 van de Wabo toegepast.

 

Terinzagelegging

De ontwerpbeschikking ligt van maandag 17 december 2018 tot en met maandag 21 januari 2019 ter inzage.

De ontwerpbeschikking is gedurende de genoemde termijn te bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl en inclusief vergunningstukken te downloaden op www.tilburg.nl/omgevingsvergunningen 

 

Zienswijzen ontwerpbeschikking

Tijdens de periode van terinzagelegging kan eenieder - bij voorkeur schriftelijk - zienswijzen over de ontwerpbeschikking naar voren brengen. De zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Tilburg, t.a.v. procesbureau omgevingsvergunningen, postbus 90155, 5000 LH te Tilburg. In deze periode kunnen ook zienswijzen mondeling worden ingebracht. Hiervoor kunt u telefonisch een afspraak maken met de heer J. Jansen op telefoonnummer 013-542 82 50 (tussen 9.00 en 13.00 uur).

  

Wij maken u erop attent dat tegen de uiteindelijke beschikking slechts beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden, die een zienswijze naar voren hebben gebracht tegen de thans aan de orde zijnde ontwerpbeschikking.

Naar boven