Omgevingsvergunning eerstelijns medisch gezondheidscentrum (HOED) te Overveen

Logo Bloemendaal

Burgemeester en wethouders van Bloemendaal maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12 eerste lid, onder a, sub 3 van de Wabo, medewerking verlenen aan de realisatie van een eerstelijns medisch gezondheidscentrum (HOED) aan de Ter Hoffsteedeweg 1 te Overveen.

 

Inzage

De beschikking, de afgegeven verklaring van geen bedenkingen en de daarbij behorende stukken liggen vanaf 13 december tot en met 24 januari 2019 ter inzage in het gemeentehuis. De documenten zijn tevens te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Beroep

Gedurende bovengenoemde ter inzage termijn van 6 weken kunnen belanghebbenden, die zienswijzen naar voren hebben gebracht tegen de ontwerpbeschikking of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij dat niet hebben gedaan, beroep aantekenen bij de Rechtbank Noord-Holland (sectie bestuur, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem).

 

De indiener van een beroepschrift kan ook een voorlopige voorziening, zoals schorsing, vragen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Holland (sectie bestuur, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem). Deze kan een voorlopige voorziening treffen indien onverwijlde spoed dat vereist.

 

Inwerkingtreding besluit

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na het verstrijken van de beroepstermijn.

 

Indien bij het instellen van beroep een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

 

Meer informatie

Hebt u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met de heer M. Schipper, 023 – 5225 749 of m.schipper@bloemendaal.nl.

 

Naar boven